25. veljače 2024.

FOTO Gospić proslavio Novu godinu u podne uz nezaboravan koncert Bosutskih bećara i Učiteljica

Grad Gospić je svojim stanovnicima i posjetiteljima priredio jedinstveno iskustvo dočeka Nove godine – u podne! Ovo sve popularnije slavlje obilježeno je uz uzbudljiv koncert popularnih Bosutskih bećara i energičnih nastupa grupe Učiteljice.

Trg Stjepana Radića bio je centar ove nezaboravne proslave, okupivši veliki broj ljudi željnih da proslave dolazak Nove godine.

Bosutski bećari, popularni tamburaški sastav, svojim karakterističnim zvukom tamburica, osvojili su srca publike već prvom notom. Njihov repertoar poznatih pjesama doprinio je da se Trg pretvori u plesni podij. Atmosfera se zagrijavala, a osmijesi su bili neizostavan dio lica svih prisutnih.

Uz Bosutske bećare, nastupile su Učiteljice. Njihova energija i izvedba hitova poput “Luda kuća” i “Tako se to radi” dodatno su podigle atmosferu na najvišu razinu. Publika je plesala, pjevala i uživala u svakom trenutku njihovog nastupa, stvarajući zajedno s njima nezaboravan doživljaj.

Ovaj nezaboravan doček Nove godine u podne ostat će urezan u sjećanjima svih prisutnih kao jedinstveno iskustvo koje je označilo početak još jedne godine punih radosti, optimizma i zajedništva.

Najbolje iz Like