25. veljače 2024.

Doživite “Jesen u Lici” putem zanimljivih videa na YouTube kanalu

Po prvi put ove godine, ujedno i jubilarno 25. izdanje manifestacije “Jesen u Lici”, organizator Ličko-senjska županija odlučila je manifestaciju popratiti kroz video putem YouTube kanala “Jesen u Lici”.

Jesen u Lici će uz domaće, također ugostiti mnogobrojne izlagače koji će predstaviti bogatstvo lokalnih proizvoda. Moći ćete kušati tradicionalne delicije poput domaćeg sira, meda, rakije i drugih specijaliteta koje Lika nudi. Na manifestaciji će biti održani i brojni događaji koji će zadovoljiti različite interese posjetitelja.

Nakon završetka manifestacije, na YouTube kanalu “Jesen u Lici” moći ćete pronaći zanimljive video snimke događanja, izlagača i još mnogo toga. Ovaj kanal će vam omogućiti da ponovno proživite trenutke s manifestacije i istražite sve što ste propustili.

Pridružite se i vi ovogodišnjoj manifestaciji Jesen u Lici i otkrijte sve čari i ljepote ovog predivnog kraja. Iskoristite priliku da upoznate lokalnu kulturu, tradiciju i gastronomiju te stvorite nezaboravne uspomene. Vidimo se na “Jeseni u Lici”!

YouTube – Jesen u Lici

Najbolje iz Like