25. veljače 2024.

Dobro „naćulite uši“ jer u rujnu u Gospić stiže „LIKA FEST 2023“

Župan Ličko-senjske županije Ernest Petry, imenovao je Organizacijski odbor za nadolazeći festival tamburaške, zabavne i pop glazbe „LIKA FEST 2023“ koji će se održati u Gospiću 29. rujna 2023. godine.

Natječaj za sve nove skladbe otvoren je od 1. lipnja do 1. srpnja 2023. godine, a rezultati natječaja biti će objavljeni 15. srpnja 2023. Ukoliko i vi imate skladbu koju biste željeli prijaviti, to možete učiniti putem e-maila: likafest@licko-senjska.hr, s napomenom da uz skladbu trebate poslati i Demo snimku s izvođačem koji će nastupati na festivalu.

Stručno povjerenstvo, sastavljeno od predsjednika i četiri člana odabrati će ukupno šesnaest skladbi za festival, a ističu kako je glavni kriterij za odabir isključivo umjetnička vrijednost s posebnim naglaskom na kvalitetu glazbe i stihova, kao i cjelokupnog djela.

Valja napomenuti kako su sudionici festivala obavezni sudjelovati u medijskim i sponzorskim kampanjama festivala, uz potpisivanje odgovarajućeg ugovora, te kako će sve izvedbe s festivala koje će se izvoditi uživo biti snimljene, obrađene u postprodukciji i objavljene na nosaču zvuka, a za soliste će biti osigurana glazbena pratnja.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti na gore navedeni e-mail ili na broj telefona: 053/588-243 , 098/497-440 (Milan Ostović).

Najbolje iz Like/ Foto: Canva