25. veljače 2024.

Dječja škola stranih jezika u Pećinskom parku Grabovača: Upoznajte prirodu i učite jezike!

Pećinski park Grabovača, jedan od najljepših prirodnih bisera Like, otvara svoja vrata za besplatnu dječju školu stranih jezika koja će se održavati od 10. do 28. srpnja.

Projekt “Zaštita prirode 3”, sufinanciran iz programa Europskih snaga solidarnosti, okuplja volontere iz četiri različite države. Za djecu je pripremljen poseban program škole stranih jezika gdje mogu učiti francuski, gruzijski, slovački ili španjolski jezik. 

Kroz igre, radionice i druženje s volonterima, djeca će moći proširiti svoje znanje i vještine stranih jezika, a uz to i upoznati nove prijatelje. Poseban događaj očekuje vas 12. srpnja kada će mladi belgijski izviđači prezentirati izviđačke aktivnosti i život u prirodi. Ovaj zanimljiv događaj pružit će djeci, volonterima i svima zainteresiranima priliku da steknu uvid u izviđački način života, učeći o važnosti timskog rada, snalažljivosti i poštivanja prirode. 

Sve aktivnosti će biti vođene od strane stručnih volontera, izviđača i djelatnika Javne ustanove. Sve će se održavati na teritoriju Pećinskog parka Grabovača, pod stalnim nadzorom stručnjaka, kako bi se osigurala sigurnost svih polaznika. 

Poziv za prijavu vrijedi do 7. srpnja. Prijave su neophodne kako bi se u Javnoj ustanovi osiguralo da svaki polaznik ima potrebne materijale i opremu za sudjelovanje u ovom jedinstvenom programu.

Ovo je prilika koju ne smijete propustiti! Pridružite se avanturi učenja i otkrivanja, upijajući znanje u jednom od najljepših prirodnih bisera Like.

Najbolje iz Like / Foto: Pexels.com