16. travnja 2024.

Danas završava novi ciklus OPG Akademije

Kako smo već javljali, Razvojni centar Ličko-senjske županije ovu je godinu započeo s održavanjem nekoliko vrlo uspjelih  radionica namijenjenih vlasnicima Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i onima koji će to uskoro postati. Prema ocjeni struke, polaznika i organizatora bio je to jedan iznimno uspješan ciklus i stimulans za novi edukativni serijal. Voditelj Razvojnog centra Mile Milković  potvrdio nam je kako se danas završava još jedan ciklus OPG Akademija.

– Polaznici su proteklih vještine i znanja za pokretanje vlastitog poslovanja. Tako su stekli znanja iz umrežavanja s drugim budućim poljoprivrednicima, uronili u svijet poslovnog rasta i razvojai i upoznali brojne novitete iz svijeta poljoprivrede.

Nova znanja polaznicima su predstavile djelatnice LAG-a Lika Marije Ćaćić i Mateje Vašarević, Nade Murgić i Ljiljane Sedak Benčić. Dio polaznika  ove OPG Akademije su odustali, pa će se danas dodijeliti 11 certifikata o uspješno savladanom OPG-programu, pojasnio nam je Mile Milković iz Razvojnog centra Ličko-senjske županije.