21. veljače 2024.

Božićna čarolija: Uskoro Advent u Lici s bogatim programom

Nakon što je završena najuspješnija “Jesen u Lici”, Ličko-senjska županija se priprema za “Advent u Lici”. Događanje koje se s nestrpljenjem iščekuje održat će se 22. i 23. prosinca u Gospiću, u novouređenom dvorištu zgrade Ličko-senjske županije, gdje će od 18 sati pa sve do 1 sat iza ponoći posjetitelji imati priliku uživati u raznovrsnom programu.

Za glazbeni dio programa zaduženi su TS Lički tamburaši i TS Biseri Gacke, koji će svojim melodijama zagrijati srca ljubitelja tradicionalnih zvukova, dok će popularna pjevačica Lidija Bačić i DJ Matija biti zaduženi za modernije ritmove. Također, organizirano je i predstavljanje Miss Hrvatske za Miss Svijeta, te će se održati i darivanje nogometnih lopti, što će posebno obradovati ljubitelje sporta.

Poseban gost, Djed Božićnjak, pobrinut će se da se blagdanski duh osjeti u svakom kutku, a organizatori obećavaju bogatu ponudu jela i pića, kako bi svi posjetitelji mogli u potpunosti uživati u čarima predstojećih blagdana. Čarobni Božić s DND Gospić i “Pčelicama” bit će prigoda da se cijela zajednica ujedini u podršci i ljubavi, naglašavajući pravu suštinu blagdanskog duha.

Izvrsno pripremljen Advent u Lici obećava da će postati mjesto susreta, topline i tradicije, gdje će svaki posjetitelj pronaći nešto za sebe. Organizator, Ličko-senjska županija, s ponosom poziva sve da se pridruže proslavi i zajedno podijele radost adventa.

Najbolje iz Like