15. lipnja 2024.

Arty party: Otkrijte umjetnika u sebi na druženju Likovne udruge Lika

Umjetnost ima moć povezivanja, izražavanja i otkrivanja skrivenih talenata. Ako ste ikada osjetili želju da se izrazite kroz slikanje ili crtanje, ali niste znali gdje početi, Likovna udruga Lika ima sjajnu priliku za vas! Kroz program namijenjen mladima, udruga organizira jednodnevno druženje u umjetničkom ozračju pod nazivom “Arty party.” Ova jedinstvena prilika otvara vrata svima koji žele otkriti sebe u umjetnosti, bez obzira na prethodno iskustvo.

Ako imate 16 i više godina i želite probati kako je sudjelovati na likovnoj koloniji, crtati ili slikati u društvu, uz muziku, zakusku i druženje, prijaviti se na “Arty party” susret putem linka. Sve što trebate učiniti je ispuniti svoje podatke i rezervirati mjesto na “Arty party”.

“Arty party” će se održati 7. listopada 2023. godine od 11.00 sati u dvorištu POU Gospić, Galerije LU, stvarajući idealnu subotu za umjetničko izražavanje.

“Arty party” organiziran od strane Likovne Udruge Lika obećava da će biti nezaboravan događaj za sve koji žele otkriti umjetnika u sebi. Bez obzira jeste li već zaljubljenik u umjetnost ili tek početnik, Arty party pruža jedinstvenu priliku za kreativno izražavanje. Ne propustite priliku prijaviti se putem Google obrasca i rezervirati svoje mjesto za 7. listopada 2023. godine. Budite spremni na nezaboravan dan umjetnosti, inspiracije i zabave.