25. veljače 2024.

Advent na Plitvičkim jezerima – Čarolija zimske bajke

Uronjeni u prirodu, okruženi mirisima blagdana i bajkovitom zimskom atmosferom, doživite nevjerojatnu čaroliju Adventa na Plitvičkim jezerima. Od 9. prosinca 2023. godine do 2. siječnja 2024. godine, Plitvička jezera bit će domaćin spektakularnog Adventskog događanja koje će se održavati na dvije lokacije – u Buffetu Slap na Ulazu 1 i u Zimskom vrtu hotela Jezero.

Značajna promjena ovogodišnjeg Adventa je širenje na dvije lokacije, što će omogućiti posjetiteljima da uživaju u svim čarima koje Advent na Plitvičkim jezerima pruža.

Adventska čarolija započet će 9. prosinca 2023. godine svečanim otvaranjem u hotelu Jezero. Uz adventsku gastro ponudu, posjetitelje očekuje druženje s Djedom Božićnjakom i Bakom Mraz, a za najmlađe će biti pripremljene brojne aktivnosti poput vožnje kočijom s konjima ispred hotela Jezero i facepaintinga u Kongresnoj dvorani hotela.

Buffet Slap, smješten na Ulazu 1, otvorit će svoja vrata od 10. prosinca 2023. godine. Svakodnevno od 7:00 do 17:00 sati, posjetitelji će moći uživati u adventskoj gastro ponudi koja će im pružiti priliku da okuse najukusnije zimske specijalitete. Također, Djed Božićnjak i Baka Mraz bit će prisutni od 8:00 do 13:00 sati i družit će se s posjetiteljima, posebno s najmlađima, koji će imati priliku podijeliti svoje želje i doživjeti pravi božićni duh.

Zimski vrt hotela Jezero bit će otvoren za posjetitelje vikendom (petak – nedjelja) od 14:00 do 22:00 sata. Ondje vas očekuje adventska gastro ponuda i mogućnost druženja s Djedom Božićnjakom i Baka Mrazom. Uz to, posjetitelji će imati priliku uživati u bajkovitom ambijentu hotela i okrijepiti se raznim delicijama koje će biti pripremljene.

Advent na Plitvičkim jezerima pruža jedinstveno iskustvo koje vas vodi kroz čarobnu zimu. Uz prekrasnu prirodu kao pozadinu, posjetitelji mogu istinski osjetiti čaroliju blagdana i provesti vrijeme s obitelji i prijateljima u jednom od najljepših dijelova Hrvatske. Stoga, ne propustite priliku da doživite ovu posebnu atmosferu i stvorite nezaboravne uspomene.

Budite dio čarolije Adventa na Plitvičkim jezerima i doživite zimsku bajku koja će vas ostaviti bez daha. Ne propustite ovaj jedinstveni događaj koji je poseban.

Najbolje iz Like